
Talk
CIRKULÆRT FØDEVARESYSTEM - Lokalt, sundt, plantebaseret og upcycling af sidestrømme (heldagsarrangement)
13.00 – 13.10
Velkommen
v/ moderator Nana Balle, madjournalist og kommunikationsrådgiver
13.15 – 13.35
FREJ :
Et fødevaresystem inden for planetens grænser
v/ Repræsentant fra FREJ
13.40 – 14.10
Madrevolution
– et oplæg om madens rolle i den grønne omstilling
v/ Fredrik Frantsen, Kærlige Rødder
14.15 – 14.35
Regenerativt landbrug med permakulturprincipper
v/ Karoline Nolsø Aaen
14.40– 14.55
Frie Bønder - Levende Land
v/ Ole Kjærulff Davidsen, forperson Frie Bønder - Levende Land
15.00 - 15.15
Handl lokalt Aarhus! - hvordan handler Aarhus lokalt for et resilient madsystem?
v/ Marie Sainabou Jeng, Madland
15.15 – 15.55
Pause : Besøg dagens udstillere og få en forfriskning
- Reeboot
- Høsteriet
- Pure Dansk
- REKO
- Frie Bønder Levende Land
- FoodCLIC
16.00 – 16.45
Fermenteringsworkshop : Om mennesker og mikro-
bers transformative fællesskaber
v/ Sarafina Kimø
17.00 – 18.00
Køkken session - En samskabende smagsrejse :
Fremtidens måltid med Plant2Food og Like a PRO
- Matthew Orlando/Endless (tidl. Amass og NOMA)
- Christoffer Norton, Restaurant Domestic
- Astrid- & Malene Kaae Søgaard, Pure Dansk
- Sarafina Kimø, Fermentorskab
18.15 – 19.15
Paneldebat : Mod et grønnere køkken – med god smag i munden
- Claus Meyer, gastroiværksætter og stifter MEYERS
- Morten Rastad, stifter Nocla,
- Liv Gro Jensen, Byrådspolitiker SF Aarhus,
- Bente Halkier, Proff. Københavns Universitet, Klimarådsmedlem
- Morten Rastad, NOCLA
19.30 - 21.00
Fællesspisning
v/ Loving Roots og Operation 8
Lokation
Bylivshuset Domen
Inge Lehmanns Gade 22
8000, Aarhus C
Info
Talk
Egnet for kørestolsbrugere
Gratis
Tider
Arrangør
Bylivshuset Domen, støttet af Reboot, Mellemfolkeligt Samvirke, FoodCLIC, Food & Bio Cluster, Plant2Food, Like a PRO, Aarhus Kommune