Talk

CIRKULÆRT FØDEVARESYSTEM - Lokalt, sundt, plantebaseret og upcycling af sidestrømme (heldagsarrangement)

13.00 – 13.10 

Velkommen 

v/ moderator Nana Balle, madjournalist og kommunikationsrådgiver

13.15 – 13.35 

FREJ : 

Et fødevaresystem inden for planetens grænser

v/ Repræsentant fra FREJ

13.40 – 14.10

Madrevolution 

– et oplæg om madens rolle i den grønne omstilling

v/ Fredrik Frantsen, Kærlige Rødder

14.15 – 14.35

Regenerativt landbrug med permakulturprincipper

v/ Karoline Nolsø Aaen

14.40– 14.55

Frie Bønder - Levende Land

v/ Ole Kjærulff Davidsen, forperson Frie Bønder - Levende Land

15.00 - 15.15

Handl lokalt Aarhus! - hvordan handler Aarhus lokalt for et resilient madsystem? 

v/ Marie Sainabou Jeng, Madland

15.15 – 15.55

Pause : Besøg dagens udstillere og få en forfriskning 

- Reeboot

- Høsteriet

- Pure Dansk

- REKO

- Frie Bønder Levende Land

- FoodCLIC 

16.00 – 16.45 

Fermenteringsworkshop : Om mennesker og mikro-

bers transformative fællesskaber

v/ Sarafina Kimø

17.00 – 18.00

Køkken session - En samskabende smagsrejse : 

Fremtidens måltid med Plant2Food og Like a PRO 

- Matthew Orlando/Endless (tidl. Amass og NOMA) 

- Christoffer Norton, Restaurant Domestic

- Astrid- & Malene Kaae Søgaard, Pure Dansk

- Sarafina Kimø, Fermentorskab

18.15 – 19.15

Paneldebat : Mod et grønnere køkken – med god smag i munden

- Claus Meyer, gastroiværksætter og stifter MEYERS 

- Morten Rastad, stifter Nocla, 

- Liv Gro Jensen, Byrådspolitiker SF Aarhus, 

- Bente Halkier, Proff. Københavns Universitet, Klimarådsmedlem

- Morten Rastad, NOCLA

19.30 - 21.00

Fællesspisning

v/ Loving Roots og Operation 8

Arrangementet er en del af