Talk

Handl lokalt Aarhus! Hvordan handler Aarhus lokalt for et resilient madsystem?

Hvilket potentiale ligger der i at gentænke og forandre madsystemer og værdikæder mere samfundsansvarligt i og omkring Aarhus? Marie Sainabou Jeng, programdirektør og stifter i Madland, fortæller om mikrolivets madsystembrydere – frontløbere, der bryder ud af siloer og bryder med systemerne, som vi kender dem for at skabe stærke samarbejder på tværs af værdikæderne og arbejde mere heldhedsorienteret med bæredygtighed for et mere lokalt og resilient madsystem. 

Madland er et madpolitisk samlingspunkt og fællesskab, der arbejder for at samle, sætte scene til og ruste økossystemet af madsystembrydere i mikrolivet i Danmark. 

I samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke har de netop udgivet guiden Handl lokalt Aarhus! med 80 anbefalinger til at handle lokalt i Aarhus. Find guiden på madland.dk eller find den på tryk hos Café Mellemfolk.

Arrangementet er en del af