
Træd ind i Hermans i Tivoli Friheden til en uforglemmelig aften fuld af verdensklasse komik, poesi, magi og artisteri, når Aarhus Festuge inviterer til en af de helt store højdepunkter: International Natcabaret – A Show for the Ages.
Siden Natcabaretens start i Festugen for snart 30 år siden har vi fået magiske ting til at gå i opfyldelse på scenen. Et særligt ønske har ladet vente på sig. Indtil nu.
I anledning af Festugens 60-års jubilæum er det en stor ære at præsentere skuespilleren og entertaineren Søren Østergaard fra det landskendte Zirkus Nemo til at medvirke i årets Natcabaret!
Natcabaret er Festugens egenproducerede varietéshow, hvor vi har samlet nogle af verdens bedste komikere, artister og magikere med et klart mål: At få dig til at falde bagover af grin, lave akrobatiske luftnumre højt oppe under loftet, så du næsten mister vejret, og udføre magiske numre, så du ikke tror dine egne øjne. Med andre ord er der garanti for et show, du og dine gæster aldrig har set før.
Show og gallamiddag
En helt særlig scenografi, skræddersyet til anledningen, forvandler teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden, så alle gæster modtages af den rigtige varietéstemning. Den starter allerede, når I ankommer til Hermans’ foyer, hvor der serveres velkomstdrinks til alle.
Inden forestillingen går i gang, serveres der en treretters gourmetmiddag i teatret fra den anerkendte Restaurant Terrassen, og du og dine ledsagere får mulighed for at opleve både middag og show fra de samme siddepladser hele aftenen.
Den Internationale Natcabaret er dit møde med en verden fuld af komik, magi og artisteri. – og med en treretters menu og et unikt show får du den fulde oplevelse og en aften, du sent vil glemme.
Inkluderet i billetprisen
Appetizer
Cremet parmesan med marineret soltørret tomat i sprød tærte
Forret
Citrusmarineret sej med svampesoyacreme, ristede hasselnødder, marinerede agurketern, grøn purløgsolie og jordskokkechips
Hovedret
Braiseret kalvespidsbryst med fyldt timutpebersauce, syrlig gulerodscreme, sprøde jordskokker og sensommergrønt
Dessert
Luftig citroncreme overtrukket med passionsfrugtgel, hvide chokoladeflager og friske hindbær
Tillæg til ordinær menu 100 kr.
Appetizer
Cremet parmesan med marineret soltørret tomat i sprød tærte
Forret
Citrusmarineret sej med svampesoyacreme, ristede hasselnødder, marinerede agurketern, grøn purløgsolie og jordskokke-chips
Mellemret
Håndpillede rejer i urter med sprøde flager af pappadum, karamelliseret blomkål og dehydreret estragon
Hovedret
Braiseret kalvespidsbryst med fyldt timutpebersauce, syrlig gulerodscreme, sprøde jordskokker og sensommergrønt
Dessert
Lakridsbrownie med solbær i forskellige teksturer, hasselnøddekrokant, chokoladesejl og sorbet fra Voel Ismejeri
- Et glas Cava
- Verdejo Organic, Mesta, Spanien, ad libitum
- Tempranillo Organico, Mesta, Spanien, ad libitum
- Øl og vand er også ad libitum under middagen
- Kaffe/te ad libitum
- Et glas Cava
- Verdejo Organic, Mesta, Spanien, ad libitum
- Cabernet Sauvignon Organic, Candoni Family, Italien, ad libitum
- 1 glas Pineau des Charentes Blanc, Fam. Lhéraud, Frankrig
- Øl og vand er også ad libitum under middagen
- Kaffe/te ad libitum
- 1 glas Cognac eller Baileys
Lokation
Hermans, Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000, Aarhus C
Info
Scene
Egnet for kørestolsbrugere
A PLADSER (inkl. 3-retters menu): Kr. 855,00
B PLADSER (inkl. 3-retters menu): Kr. 825,00
C PLADSER (inkl. 3-retters menu): Kr. 800,00
D PLADSER (uden menu): Kr. 425,00
Kan købes online