
Kødbyens Is, kendt for deres håndlavede ispinde fra hjertet af Kødbyen, og Stop Spild Lokalt med Rasmus Erichsen i spidsen, inviterer til en anderledes og meningsfuld smagsoplevelse.
Sammen laver de is med en mission: at vise, hvordan overskudsmad – mad der normalt bliver kasseret – kan få nyt liv og blive til noget både lækkert og vigtigt.
Deltagerne får mulighed for selv at lave is og smage på varianter lavet af råvarer, der ellers var blevet smidt ud.
Undervejs fortæller Rasmus og Kødbyens Is om deres arbejde og vision:
Hvordan madspild kan bruges i nye retter.
Hvordan man laver is på restprodukter.
Hvorfor vi alle sammen har et ansvar for at mindske madspild.
Glæd dig til et event fyldt med smag, indsigt og inspiration – og en vigtig påmindelse om, at god mad ikke må gå til spilde.
Arrangementet afholdes i Det Talende Køkken på Food Festival 2025 i Aarhus på Tangkrogen.
Bemærk: Det er gratis at deltage i arrangementet med en entrébillet til Food Festival 2025.
Lokation
Tangkrogen
Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 2
8000, Aarhus C
Info
Gastro
Egnet for kørestolsbrugere
Entrebillet Aarhus Food Festival 2025: Kr. 110,00
Entrebillet Aarhus Food Festival 2025 for studerende samt pensionister (65+ og førtidspensionister): Kr. 80,00
Kan købes online og ved indgangen
Foto: Sophie Due