
Talk
CIRKULÆRT FØDEVARESYSTEM - Lokalt, sundt, plantebaseret og upcycling af sidestrømme (heldagsarrangement)
11.00 – 11.10
Velkommen
v/ moderator Nana Balle, madjournalist og kommunikationsrådgiver
11.15 – 11.35
FREJ :
Et fødevaresystem inden for planetens grænser
v/ Thomas Andersen Ryan, FREJ
11.40 - 11.55
Handl lokalt Aarhus! - hvordan handler Aarhus lokalt for et resilient madsystem?
v/ Marie Sainabou Jeng, stifter og programdirektør
Madland
12.00 – 12.30
Pause : Besøg dagens udstillere
- Reeboot,
- Høsteriet,
- Pure Dansk
- REKO
- Frie Bønder - Levende Land
- Svampefabrikken på Pier 2
- FoodCLIC
12.35 – 12.50
Madrevolution
– et oplæg om madens rolle i den grønne omstilling
v/ Fredrik Frantsen, Loving Roots
12.55 – 13.10
Frie Bønder - Levende Land
v/ Ole Kjærulff Davidsen, forperson Frie Bønder - Levende Land
13.15 – 13.35
Regenerativt landbrug med permakulturprincipper
v/ Karoline Nolsø Aaen
13.35 – 13.45
Kort pause
13.50 – 14.50
Fermenteringsworkshop : Om mennesker og mikrobers transformative fællesskaber
v/ Sarafina Kimø
15.00 – 16.00
Paneldebat : Mod et grønnere køkken – med god smag i munden
- Claus Meyer, gastroiværksætter og stifter MEYERS
- Morten Rastad, stifter Nocla
- Liv Gro Jensen, Byrådspolitiker SF Aarhus
- Bente Halkier, Proff. Københavns Universitet, Klimarådet
16.00– 16.10
Kort pause
16.15 – 17.15
Køkken session - En samskabende smagsrejse : Fremtidens måltid med Plant2Food og Like a PRO
- Matthew Orlando/Endless (tidl. Amass og NOMA)
- Christoffer Norton, Pedro Restaurant Domestic
- Astrid- & Malene Kaae Søgaard, Pure Dansk
- Sarafina Kimø, Fermentorskab
18.00 - 19.30
Fællesspisning
v/ Loving Roots og Operation 8
Lokation
Bylivshuset Domen
Inge Lehmanns Gade 22
8000, Aarhus C
Info
Talk
Egnet for kørestolsbrugere
Gratis
Tider
Arrangør
Bylivshuset Domen, støttet af Reboot, Mellemfolkeligt Samvirke, FoodCLIC, Food & Bio Cluster, Plant2Food, Like a PRO, Aarhus Kommune