Talk

CIRKULÆRT FØDEVARESYSTEM - Lokalt, sundt, plantebaseret og upcycling af sidestrømme (heldagsarrangement)

11.00 – 11.10 

Velkommen 

v/ moderator Nana Balle, madjournalist og kommunikationsrådgiver

11.15 – 11.35 

FREJ : 

Et fødevaresystem inden for planetens grænser

v/ Thomas Andersen Ryan, FREJ 

11.40 - 11.55

Handl lokalt Aarhus! - hvordan handler Aarhus lokalt for et resilient madsystem? 

v/ Marie Sainabou Jeng, stifter og programdirektør 

Madland

12.00 – 12.30

Pause : Besøg dagens udstillere

- Reeboot,

- Høsteriet,

- Pure Dansk

- REKO

- Frie Bønder - Levende Land

- Svampefabrikken på Pier 2

- FoodCLIC 

12.35 – 12.50

Madrevolution 

– et oplæg om madens rolle i den grønne omstilling

v/ Fredrik Frantsen, Loving Roots

12.55 – 13.10

Frie Bønder - Levende Land

v/ Ole Kjærulff Davidsen, forperson Frie Bønder - Levende Land

13.15 – 13.35

Regenerativt landbrug med permakulturprincipper

v/ Karoline Nolsø Aaen

13.35 – 13.45

Kort pause

13.50 – 14.50 

Fermenteringsworkshop : Om mennesker og mikrobers transformative fællesskaber

v/ Sarafina Kimø

15.00 – 16.00

Paneldebat : Mod et grønnere køkken – med god smag i munden

- Claus Meyer, gastroiværksætter og stifter MEYERS 

- Morten Rastad, stifter Nocla

- Liv Gro Jensen, Byrådspolitiker SF Aarhus

- Bente Halkier, Proff. Københavns Universitet, Klimarådet

16.00– 16.10

Kort pause

16.15 – 17.15

Køkken session - En samskabende smagsrejse :  Fremtidens måltid med Plant2Food og Like a PRO 

- Matthew Orlando/Endless (tidl. Amass og NOMA) 

- Christoffer Norton, Pedro Restaurant Domestic

- Astrid- & Malene Kaae Søgaard, Pure Dansk

- Sarafina Kimø, Fermentorskab

18.00 - 19.30

Fællesspisning

v/ Loving Roots og Operation 8

Arrangementet er en del af