CATERING
Frivilligrolle
Opgavebeskrivelse
Som en del af cateringholdet hjælper du til i Festugerestauranten i FO-byen i forbindelse med bespisningen af Festugens frivillige, medarbejdere, kunstnere m.f. 
I Festugerestauranten er du på vagt med tre andre frivillige og i løbet af en vagt cirkulerer du mellem forskellige opgaver:
- 
Anretning, opfyldning og afrydning af buffeten (maden bliver leveret) 
- 
Tage imod madbilletter 
- 
Afrydning, aftørring af borde samt sørge for tilgængeligt bestik og servietter 
- 
Opvask 
- 
Pantning og lettere rengøring ved vagtens afslutning 
Lokation:
Festugerestauranten i FO-byen (Vester Allé 8)
Tidspunkt:
Vagterne er typisk á 4 timer og ligger i tidsrummet omkring frokost og aftensmad.
Vigtig info:
Vagterne er som oftest stående, og du skal være klar på, at der i løbet af en vagt bliver tilbagelagt en del skridt. Derudover skal du have lyst til at bidrage til, at de spisende gæster føler sig godt tilpas.