CATERING

Frivilligrolle

Opgavebeskrivelse


Som en del af cateringholdet hjælper du til i Festugerestauranten i FO-byen i forbindelse med bespisningen af Festugens frivillige, medarbejdere, kunstnere m.f. 

 

I Festugerestauranten er du på vagt med tre andre frivillige og i løbet af en vagt cirkulerer du mellem forskellige opgaver:   

  • Anretning, opfyldning og afrydning af buffeten (maden bliver leveret) 

  • Tage imod madbilletter  

  • Afrydning, aftørring af borde samt sørge for tilgængeligt bestik og servietter 

  • Opvask 

  • Pantning og lettere rengøring ved vagtens afslutning 

Lokation:   

Festugerestauranten i FO-byen (Vester Allé 8) 

  

Tidspunkt:   

Vagterne er typisk á 4 timer og ligger i tidsrummet omkring frokost og aftensmad.    

  

Vigtig info:  

Vagterne er som oftest stående, og du skal være klar på, at der i løbet af en vagt bliver tilbagelagt en del skridt. Derudover skal du have lyst til at bidrage til, at de spisende gæster føler sig godt tilpas.